The Inner Gym
Niet door buitenaf, maar van binnen uit

Resultaat gerichte lifestyle- en performance coaching

Een sterker lijf en meer rust in je kop.Geen quick fixes!

'10 kilo afvallen'.

'5% vet kwijt'.

'er beter uit zien'.

'minder knie of schouder pijn'


Dat is wat bijna iedereen tijdens een intake aangeeft en waar ze zo snel mogelijk vanaf willen. Ze hebben een sportschool abonnement geprobeerd, hebben het 2 weken volgehouden en sponseren de eigenaar nog 6 maanden alvorens op te zeggen zonder resultaat. Die 10/20/30 kilo teveel, het hoge vetpercentage of die stijve knieën zijn echter nooit het gevolg van 1 nacht slechte slaap. Het is het resultaat van, vaak onbewuste, dagelijkse routine en gebrek aan zelfzorg.  


Mijn trajecten zijn er daarom ook niet op gericht om maar gewoon op te komen dagen en samen te trainen in ruil voor geld. Als je op zoek bent naar een stok achter de deur om te sporten
Wie ben ik?   

 

Mijn naam is Peter van der veer. Ik kom oorspronkelijk uit Ede en woon daar nu uiteindelijk ook weer. Ik ben mijn carrière begonnen in de horeca. Door gebrek aan motivatie en interesse moest ik namelijk stoppen met de middelbare school zonder een diploma. Ik was op dat moment echter nog leerplichtig en ben daarom begonnen met de opleiding tot kok in Nieuwegein. Dit was achteraf gezien voor mijn volwassen leven erg leerzaam maar de opleiding was geen succes. Op een willekeurige avond, hard werkend, hangend boven de frituurpan ging er bij mij een lampje aan. Ik wilde mensen helpen, ik wilde het menselijk lichaam beter begrijpen en ik wilde iets met sport doen. Uiteindelijk heb ik in dat werkzame jaar als kok besloten om fysiotherapeut te worden (zonder er ooit bij één te zijn geweest). Echter was fysiotherapie een HBO opleiding en ik had op dat moment  geen opleidingsniveau. Maar een man op een missie is niet tegen te houden en zo begon ik in 2009 mijn reis. Via het VAVO-volwassen onderwijs heb ik zowel mijn vmbo 3 & 4 en havo 4 & 5 in drie jaar weten te halen en heb ik uiteindelijk ook nog het geluk (of het lot) gehad om in 2012 toegelaten te worden tot de opleiding fysiotherapie te Utrecht.

Na vier jaar opleiding was ik uiteindelijk klaar om te beginnen als fysiotherapeut, echter was ik helemaal niet enthousiast. Sterker nog, ik heb meermaals overwogen om te stoppen met de opleiding. Ik heb mij door de stages heen moeten worstelen. Ik zag mijn toekomst maar bij één praktijk en dat was in de sportschool waar ik sinds 2008 werkte en gelukkig (of lot) was dat ook de plek waar ik mijn carrière heb mogen beginnen.


 

 Wees trots op wie je bent! Focus op wie je wilt zijn!


 


                                         De prijs die je betaald


Ik bied 2 pakketten aan. 


Pakket 1 kost in totaal 2999€.

Dit pakket geeft ons 12 weken de tijd om te werken aan jouw gewenste resultaten.

Dit doen we door middel van 1 uur personal training aan huis op vrijdag en 1 uur performance coaching op dinsdag!


Pakket 2 kost in totaal 1499€

Dit pakket bestaat uit 12 weken online performance coaching op dinsdag. Dit pakket is voor klanten die niet in Gelderland/Utrecht wonen.


Het gehele bedrag wordt voorafgaand aan het traject betaald. Er wordt geen geld teruggestort. Zodra wij in vertrouwen een afspraak maken, verwacht ik jouw commitment op het proces. Wil je alsnog ergens in het proces stoppen, dan wordt het resterende bedrag overgemaakt naar een goed doel. 

Is dat alles?

Vergis je niet. Geld is in mijn traject niet het enige dat je betaald. Het is een externe buy-in. Het zorgt ervoor dat je mee doet. De echte prijs die je betaald, betaal je elke dag in de vorm van interne commitment, absolute eerlijkheid, de moed om door discomfort heen te breken en het vertrouwen in het proces.


Zij gingen je voor
Contact

Email:                                 info@innergym.nl

Telefoon:                           0636334818 (tijdens trainings- of coaching sessies focus ik op de cliënt en neem ik niet op)